• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

2016-02-22

/Files/images/22022016531.jpg Горить свіча і пам’яті сльоза, Додолу з неї краплями стікає, Земля ридає, плачуть небеса, Героїв Україна пам’ятає.

19-20 лютого дні вшанування пам’яті Небесної Сотні. Ці події не могли залишитись без уваги колективом нашого дошкільного закладу .

З метою патріотичного виховання в садочку було проведено заняття “ Героям Небесної Сотні присвячується ... ” Воно розпочалося з прослуховування лісні “Гей, пливе кача...”.Говорили про те, що означає для кожного любити свою Батьківщину; розкривали поняття, що таке гідність, справедливість, мужність і відданість. Дошкільнята вже знають, що герої – це мужні, незламні, хоробрі, а ще відважні й самовіддані у бою та праці люди, це – люди, які здійснюють великі вчинки на благо інших.

Із тривогою в голосі маленькі дошкільнята читали вірші, присвячені Героям Небесної Сотні. Із сльозами на очах діти вшанувала їх хвилиною мовчання, запаливши свічечку пам’яті. Також малята переглянули добірку слайдів відповідної тематики./Files/images/22022016523.jpg

/Files/images/100_4322.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 409

Коментарi